Kiss Music News

Cardi B, răsfăț total de ziua ei! Primele imagini cu vila primită cadou de la Offset

Cardi B și Offset se mută în Dominicană?

Cardi B are tot ce-și dorește! O carieră de succes, milioane de fani în întreaga lume, doi copii adorabili și un soț care o divinizează. Și mai nou, o vilă în Republica Dominicană.

Rapperița tocmai a împlinit de 27 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi. Pe lângă un tort în formă de Birkin Bag, mai multe Birkin Bags în mărime naturală și un inel de 15 carate, din diamant, soțul ei i-a mai pregătit o surpiză.

Offset i-a cumpărat casa visurilor ei, iar acum artista le-a pregătit fanilor și un tur virtual, pe care l-a postat pe contul ei de Instagram.

„I-am tot povestit lui Set despre cum vreau să investesc în proprietăți de închiriat pe termen scurt, în Republica Dominicană și Caraibe, pentru că oamenii merg mereu în vacanță în zonele astea, dar am simțit că el nu este de acord cu mine și vrea să investească în alte direcții. Ei bine, m-am înșelat”, a dezvăluit Cardi în descrierea clipului.

Proprietatea are șase dormitoare și șapte băi, priveliște la ocean, o curte care găzduiește un infinity pool, cât și un studio separat. „Nu pot să cred așa ceva. Este ceva incredibil pentru mine. Sunt extrem de fericită că într-adevăr m-ai ascultat și nu doar zâmbeai și dădeai din cap, astel încât să mă opresc din vorbit”, a glumit ea.

În final, Cardi a mai mărturisit că este foarte fericită și de faptul că soțul ei și tatăl ei au luat această decizie împreună: „Tu și tatăl meu sunteți cei mai importanți bărbați din viața mea și sunt extrem de fericită de faptul că sunteți apropiați și aveți propria legătură și relație. Te iubesc enorm și abia aștept să-mi dispară această mahmureală, pentru a-ți arăta cât de mult te apreciez”, a încheiat Cardi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.