Cool Stuff

OMG! Chris Martin, declarație de dragoste pe scenă pentru Dakota Johnson. Ce piesă i-a dedicat artistul!

Dakota Johnson și Chris Martin formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood.

Dakota Johnson și Chris Martin formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Iar atunci când sunt văzuți împreună, chiar este un eveniment!

Recent, actrița a participat la un concert Coldplay, trupă a cărei solist este chiar iubitul ei. Deși starul este cunoscut pentru faptul că își ține viața personală departe de luminile reflectoarelor, artistul a surprins pe toată lumea prezentă la Shepherd’s Bush Empire în Londra.

În timpul concertului, Chris i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă iubitei lui care se afla în lojă și i-a dedicat cel mai nou hit al trupei, „My Universe”.

„Piesa asta este despre universul meu. Iar ea este aici!”, a declarat el în fața mulțimii, uitându-se către Dakota.

Dakota Johnson a furat toate privirile la premiera filmului „The Lost Daughter”

Aceasta este prima lor apariție după o perioadă lungă în care nu au mai fost văzuți împreună. De asemenea, în urmă cu câteva zile, cei doi au fost prezenți la premiera filmului „The Lost Daughter”, în care Dakota Johnson joacă alături de Olivia Colman.

Actrița a furat toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o. Dakota avut o rochie strălucitoare cu umeri structurați semnată Gucci, accesorizată cu o pereche de sandale simple și un sacou negru.

Pe de altă parte, iubitul ei a optat pentru un look mai casual cu o pereche de pantaloni negri, pantofi sport și o șapcă, dar și o cravată în aceeași culoare.

VIDEO: @hrIykoo Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.