Kiss Music News

Rochia din carne e istorie! Noua apariție a lui Lady Gaga face înconjurul internetului

Lady Gaga nu are nevoie de un eveniment special pentru a ne șoca.

Lady Gaga este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante pe covorul roșu! Dar artista nu are nevoie de un eveniment special ca să ne șocheze.

Pentru ea până și un zbor către Las Vegas e un motiv îndeajuns de bun să poarte o ținută uluitoare. Vedeta a împărtățit cu fanii săi de pe Instagram outfit-ul pe care l-a ales și acum imaginile au devenit virale.

Actrița din „House of Gucci” a purtat o rochie Magda Butrym cu buline, o pereche de ochelari de soare Valentino și o geantă roz Hermès Kelly. Dar accesoriul care a făcut diferența a fost cu siguranță șalul Boa, făcut din bancnote de 100 de dolari.

Potrivit Page Six, întreaga ținută se ridică la peste 24.000 de dolari, dar ne consolează faptul că e posibil ca șalul să fie făcut din bani falși.

Lady Gaga este „văduva neagră” în „House of Gucci”

Lady Gaga ne-a surprins de-a lungul timpului cu aparițiile sale, și a devenit o emblemă, așa că nu este de mirare că a fost aleasă să joace în „House of Gucci”. Vedeta o interpretează pe „văduva neagră” a familiei Gucci, Patrizia Reggiani.

Ea a îmbrăcat rochia de mireasă pentru scena nunții lui Reggiani cu Maurizio Gucci, jucat de Adam Driver, din biserica Santa Maria in Campitelli, la Roma. Într-o rochie albă delicată cu aplicații de dantelă, Lady Gaga a strălucit chiar și în spatele voalului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.