Cool Stuff

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit! Primele imagini cu momentul emoționant

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit într-un decor de film!

Sunt mai fericiți ca oricând! Kourtney Kardashian şi Travis Barker s-au logodit și au împărtășit cu fanii lor momentul emoționant!

Cererea a avut loc pe o plajă superbă din Montecito, California, în fața hotelului Rosewood Miramar Beach. Artistul a pus totul la punct până în cele mai mici detalii și a organizat o cerere în căsătorie ca în filme.

Într-un decor spectaculos, format din lumânări albe şi trandafiri roşii, Travis a îngenunchiat și i-a pus marea întrebare iubitei lui. Extrem de emoționată, dar și fericită, Kourtney răspuns, evident, „Da!”.

Vedeta a confirmat veştile pe contul său de Instagram, postând o serie de fotografii, printre care și câteva cu inelul, o superbă bijuterie cu diamant oval.

„Sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălat și niciunul nu a mai experimentat până acum o astfel de dragoste”, a dezvăluit un apropiat. „Kourtney este cea mai fericită. Travis o adoră și o tratează extrem de frumos. Este foarte diferită față de cum a fost în celelalte relații ale sale și foarte pozitivă”.

Cei doi se cunosc de mult timp şi erau prieteni dinainte de a forma un cuplu, la începutul lui 2021.  Artistul nu se află la prima căsnicie, el a mai fost însurat cu Melissa Kennedy între anii 2001 şi 2002 şi cu Shanna Moakler, din 2004 până în 2008.

Cu cea de-a doua soție are și două fiice Landon şi Alabama, dar este apropiat şi de Atiana De La Hoya, fiica lui Shannei, dintr-o căsnicie anterioară care a postat deasemenea o imagine de la logdna tatălui ei cu vedeta KUWTK.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.