Kiss Music News

Un artist de la UNTOLD 2021, ales cel mai bun DJ din lume pentru al doilea an consecutiv

Cinci din Top zece cei mai buni DJ-i ai lumii au fost prezenți la UNTOLD 2021.

Dacă mai așteptai încă o dovadă că UNTOLD 2021 a avut cel mai tare line-up din Europa, este aici! Anul acesta, 5 din Top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii au urcat pe scena principală a festivalului.

David Guetta își menține titlul de cel mai bun DJ din lume, pentru al doilea an consecutiv. Francezul rămâne pe locul 1 în topul realizat de publicația DJ Mag și dezvăluit la Amsterdam Music Festival 2021.

Îndeaproape îl urmează și Martin Garrix, Alok, Afrojack și Steve Aoki,  care de asemenea nu au lipsit de la această ediție de UNTOLD. Cei 5 au făcut show pe scenă și au ținut publicul treaz până dimineața.

David Guetta este unul dintre cei mai activi artiști și în pandemie, și poate de aceea ocupă în continuare locul întâi. El a creat și lansat piese noi, a ținut legătura cu fanii săi și a continuat seria de evenimente caritabile „United At Home”, începută în 2020.

În total, cu live stream-urile „United At Home”, David Guetta a strâns din donații 2 milioane de dolari, bani care au ajuns la diverse cauze nobile. În acest an, David Guetta a fost prezent la festivalul UNTOLD, unde a făcut un show incredibil în fața a zeci de mii de fani, precum și declarații emoționante pe durata setului.

„În acești doi ani fără evenimente, idea de a sta acasă a fost înfricoșătoare la început, dar ulterior s-a dovedit a fi una minunată. Mi-am permis să petrec timp alături de familie. Revenirea a fost destul de dificilă, a fost greu să mă acomodez. M-am întrebat: cum am făcut asta timp de 20 de ani? Dar ceea ce se întâmplă în momentul în care urci pe scenă, emoțiile tale și ale fanilor, sunt sentimente incredibile. Asta am experimentat la UNTOLD, am trăit fiecare secundă, m-am bucurat de fiecare minut”, a mărturisit David Guetta.

Martin Garrix a urcat pe locul 2 în acest an în Top 100 DJ Mag. DJ-ul și producătorul olandez a avut un show special în acest an la festivalul UNTOLD și a venit cu surprize pentru fani. El l-a invitat pe scenă pe prietenul său Tinnie Tempah, unul dintre artiștii cu care a compus piesa „Diamonds”.

Videoclipul oficial a fost lansat săptămâna trecută și conține imagini de la UNTOLD, unul dintre festivalurile preferate ale lui Martin Garrix, după cum a declarat de nenumărate ori.

O urcare în Top 100 DJ Mag a avut în acest an și Alok. Brazilianul cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube a surprins întreaga lume cu stilul său house EDM și colaborările de succes. UNTOLD este primul festival la care a participat în pandemie, iar show-ul pe care l-a făcut a fost pe măsură.

„Este primul meu show live după o perioadă lungă de timp. Sunt extrem de entuziasmat pentru că am avut această ocazie de a fi alături de voi. Sunt DJ de peste 17 ani, dar în ultimii doi ani nu am putut ajunge la niciun eveniment. Iubesc România și-mi doresc să revin la UNTOLD!”, a mărturisit Alok.

1,3 milioane de oameni din 231 de țări ale lumii au votat în acest an pentru Top 100 DJ Mag. 60% dintre voturi au venit de la fanii muzicii electronice din Europa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.