Cool Stuff

Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie. Ce părere are Blake Lilvely?

Se pare că „Deadpool 3” nu va mai apărea prea curând!

Ryan Reynolds este la apogeul carierei sale, dar asta îi ocupă mai mult timp decât și-ar dori. Actorul tocmai a încheiat filmările pentru „Spirited” și cu această ocazie, le-a dat fanilor o veste nu prea plăcută.

Starul din „Deadpool” a vorbit în acest weekend despre cel mai recent proiect al său, publicând pe Instagram fotografii de la filmări și a dezvăluit că se retrage din lumina reflectoarelor pentru o vreme.

„Acesta este sfârșitul filmărilor pe platoul de la Spirited. Nu sunt sigur că aş fi fost dispus să accept un film care avea atâtea provocări acum trei ani”, a scris el în descriere. „Este momentul perfect pentru a-mi lua un concediu sabatic, departe de cinema”, a mai adăugat acesta, spre întristarea fanilor.

„Să cânt, să dansez şi să joc cu Will Ferrell mi-a permis să-mi îndeplinesc multe visuri. Şi este al doilea film al meu cu Octavia Spencer (...). Îmi va lipsi să lucrez cu un grup de creatori şi de artişti la fel de indecent de talentaţi”, și-a încheiat actorul mesajul.

Cum a reacționat soția lui?

Știm deja dinamica celor doi! Când Ryan Reynolds postează ceva, Blake Lilvely apare imediat cu un comentariu amuzant. Și invers! Deși este o veste tristă, actrița a mai destins puțin atmosfera și a scris: „Michael Caine a făcut asta primul”.

Încă nu știm cât va dura exact această pauză a actorului, dar a dezvăluit că se va concentra pe viața de părinte. Ryan Reynolds și Blake Lively sunt părinții a trei fete și nu este de mirare că au nevoie de timp și pentru ei.

Actorul a avut o perioadă foarte încărcată de proiecte, și numai anul acesta, a fost pe afişele filmelor „Hitman & Bodyguard 2” şi „Free Guy”. De asemenea, el va juca alături de Dwayne Johnson şi Gal Gadot în „Red Notice”, un film aşteptat pe Netflix din 12 noiembrie.

FOTO: @vancityreynolds Instagram Story 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.