Kiss Music News

Război între Adele și Ed Sheeran? Reacția ciudată a artistei – „Lui ar trebui să-i fie frică”

S-au incins spiritele între Adele și Ed Sheeran!

Adele nu se teme de puțină competiție și îl provoacă pe Ed Sheeran. Artista a revenit în forță și a reînceput turul emisiunilor pentru a-și promova noua piesa și noul look, dar un alt detaliu le-a atras atenția fanilor.

În cadrul unui interviu acordat pentru Heart Radio, cântăreața a avut o reacție ciudată când i s-a spus că mult așteptatul ei album, „30” va fi lansat în aceeași perioadă cu cel al colegului de breaslă, Ed Sheeran.

„Tot pe 19?”, a răspuns ea uimită, iar moderatorul a răspuns: „Ei bine, nu chiar pe 19. Nu intra în panică”. „O, nu m-am speriat”, a adăugat râzând. „Lui ar trebui să-i fie frică!”, a mai spus ea.

În final, pentru a salva situația, a completat: „Îl iubesc pe Ed, îl iubesc pe Ed și o iubesc foarte mult pe soția lui, Cherry”. Nu stim dacă între ei există vreun conflict, sau dacă totul a fost într-adevăr doar o glumă, dar trebuie să recunoaștem că sună a provocare.

Adele doboară record după record cu noua piesa „Easy on me”

Fie vorba între noi, Ed Sheeran are de ce să se teamă pentru sucesul său. Deși albumul lui va fi lansat pe 29 octombrie, în timp ce al lui Adele pe 19 noiembrie, artista i-a cam luat-o cu un pas înainte.

Prima ei piesă, „Easy on me”, lansată vineri, după șase ani de pauză a doborât din nou toate recordurile. În doar trei zile, videoclipul a strâns deja peste 68 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, Spotify a anunţat în weekend că noul single al artistei a doborât un recordul pentru cele mai multe difuzări într-o singură zi, deținut de BTS.

„Adele este singura persoană care a vândut mai multe discuri decât mine în ultimii 10 ani”, declara Ed pentru British GQ în 2017. „Este singura persoană pe care trebuie să o depășesc. Acesta este un mare lucru, deoarece ultimul ei album a vândut 20 de milioane. Dar dacă nu o stabilesc ca reper atunci mă plafonez”, a mai spus el.

Tu pe cine pariezi?

VIDEO: @thisisheart Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.