Cool Stuff

Fiți cu ochii în patru! Catherine Zeta-Jones a ajuns în România și filmează pentru noul ei proiect

Acum, Catherine Zeta-Jones se află în București pentru filmări.

Dacă mergi pe stradă și la un moment dat, ți se pare că o vezi pe Catherine Zeta-Jones, s-ar putea să fie chiar ea. Frumoasa actriță a ajuns în România, unde va petrece și următoarele zile.

Cu ce ocazie pe la noi? Vedeta filmează pentru cel mai recent proiect al său, serialul „Familia Addams”, realizat de Netflix și MGM Television. Evident, Catherine Zeta-Jones va intra în rolul Morticiei Addams, în producția regizată de Tim Burton.

Actrița a anunţat ieri că se pregătește pentru filmări, într-un clip postat pe contul ei de Instagram. Nu știm exact unde se află aceasta, dar din imagini pare că este cazată în centrul Capitalei, la un etaj superior, de unde are o panoramă foarte frumoasă asupra Bucureştiului.

„Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, se aude aceasta spunând.

Noul serial se va concentra asupra lui Wednesday Addams, care va fi interpretată de tânăra actriță Jenna Ortega, cunoscută pentru aparițiile sale din „Jane The Virgin” și „You”. Luis Guzmán din „Narcos”este cel care va juca rolul lui Gomez, tatălui ei și soțul Morticiei.

Din proiect fac parte și doi actori români, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, care va interpreta rolul majordomului Lurch, și Victor Dorobanțu, care va juca rolul Thing.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.