Cool Stuff

Halle Berry, așa cum nu ai văzut-o până acum. Transformată fizic și plină de vânătăi!

Urmărește trailerul filmului „Bruised” cu Halle Berry în rolul principal!

Wow! Atât mai putem spune după ce am văzut-o pe Halle Berry în trailer-ul celui mai nou film al său. Actrița interpretează rolul principal în producția Netflix, „Bruised”, iar transfomarea prin care a trecut este uluitoare.

Filmul spune povestea unei fostă jucătoare de MMA, pe nume Jackie care marcată de ghinion si plină de furie și regrete, la ani de zile de la lupta care a facut-o să renunțe, este convinsă de managerul ei să participe la un nou joc.

Acolo, ea atrage atentia unui promotor al ligii de lupte care îi promite revenirea în ring. Dar, în același timp, este surprinsă de Manny, fiul pe care l-a abandonat cand era copil și care apare la ușa ei neanunțat.

Halle Berry, accidentare gravă pe platoul de filmare

Deși actrița era deja într-o formă fizică de invidiat, nimic nu a pregătit-o pentru ce a urmat. În timpul filmărilor, si-a rupt 2 coaste, dar era determinată să ducă proiectul la bun sfârșit.

„Nu am vrut sa ma opresc pentru că m-am pregatit atât de mult. Am repetat mult, eram gata. Așa că mintea mea – cea a unui regizor – era o voce care îmi spunea să nu mă opresc, orice ar fi. Și am compartimentat durerea, mi-am spus că nu ma opresc. Că am ajuns departe și că o să joc ca și cum nu mă doare. O să ma conving singură că nu doare. Și am reusit”, a declarat ea într-un interviu pentru Variety.

Pentru „Bruised”, Halle s-a antrenat aproape 6 luni. În fiecare zi avea o oră de forță și alte 4 ore de arte marțiale mixte. Cel mai des a practicat jiu jitsu, Muay Thai și capoeira. În plus, la fiecare exercițiu avea greutăți agățate de glezne, spate sau de incheieturile mainilor.

Cui i-a suflat actrița rolul principal?

Halle Berry nu doar că joacă rolul principal, dar a ajuns și să regizeze filmul. Cu toate acestea, ea nici măcar nu a fost prima opțiune. Se pare că în pielea lui Jackie trebuia să intre Blake Lively.

„Scenariul a fost scris, la vremea respectivă, pentru o femeie alba de 22 de ani. Și bineînțeles, c nu s-ar fi potrivit cu mine. Însă i-am convins pe producători că eu trebuie să joc rolul acesta, că este mult mai relevant pentru vremurile în care traim dacă mă vor alege pe mine”, a dezvăluit ea.

Dupa ce a luat castingul, a început căutarea unui regizor și pentru că avea foarte multe idei, echipa i-a propus să regizeze chiar ea filmul

„Nu pot să regizez, e un rol mult prea mare și prea greu pentru mine. Nu cred că ar trebui să mă ocup și de partea de regie. Însă producătorii mi-au dat atat de multe încredere și m-au făcut să înțeleg că nimeni altcineva nu crede în această poveste atât de mult încât cred eu și nimeni nu o intelege atat de bine”, a mai povestit actrița.

Iar dacă v-am făcut nerăbdători, nu mai e mult de așteptat. „Bruised” va avea premiera pe Netlix pe 24 noiembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.