Kiss Music News

Kanye, tu ești? Uite cum s-a îmbrăcat rapper-ul la o nuntă!

Kanye West nu încetează să ne uimească!

Ai zice că aparițiile excentrice ale lui Kanye West nu mai suprind pe nimeni. Dar încă nu ai văzut noua lui ținută! Trebuie să recunoaștem că ele mai recente fotografii cu acesta ne-au pus pe gânduri.

Rapper-ul a fost suprins de paparazzi în Veneția, unde a participat la o nuntă și unde a interpretat două piese de pe cel mai recent album, „Donda”. Dar ceea ce ne-a șocat pe toți este ținuta lui. În imagini, rapper-ul apare purtând o mască albă, care îi acoperă fața complet.

La nuntă însă, acesta ar fi purtat o altă mască, una de culoare gri. El și-a mai completat outfit-ul doar cu piese Balenciaga din cap până-n picioare și iată ce a ieșit!

Kanye West și-a schimbat numele din buletin

Rapper-ul a anunțat demult că își dorește să-și schimbe numele în „Ye”, dar acum este oficial! Artistul va putea să folosească noul nume, fără numele de familie şi fără al doilea prenume.

Pe 24 august, el a depus actele necesare pentru schimbarea legală, invocând „motive personale”. De asemenea, pe lângă faptul că este o prescurtare a numelui său, „Ye” mai are și o semnificație biblică, așa cum povestea artistul într-un interviu din 2018.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.