Cool Stuff

Te topești! Cabral, imagine adorabilă cu cei doi copii. Cât de bine se înțeleg micuții?

Cabral face furori pe Facebook cu o fotografie în care apare alături de cei doi copii.

Cabral și Andreea Ibacka sunt foarte fericiți și nu se feresc să arate asta pe rețelele de socializare. În urmă cu două săptămâni, ei au devenit părinți de băiat și se bucură din plin de noua formulă.

Prezentatorul TV este cel care nu a mai avut răbdare și le-a arătat prima fotografie cu micuțul fanilor și acum, tot el a distribuit o nouă imagine adorabilă. De data aceasta, Cabral stă în pat alături de fiica sa, Namiko, și de mezinul familiei.

„Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza”, a scris el în descriere.

Cum era de așteptat, imaginea a strâns o mulțime de reacții, de unde aflăm și că micuții se înțeleg foarte bine. Cabral a dezvăluit, în comentarii, că Namiko nu este deloc geloasă pe noul născut și chiar se bucură foate mult de frățiorul ei mai mic.

Până acum, proaspeții părinți nu au anunțat ce nume au ales pentru fiul lor. După naștere, actrița a mărturisit că a fost copleșită de mesajele pe care le-a primit din partea urmăritorilor ei și a declarat că se simte foarte bine.

„La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun, e totul în regulă (…) Bebe este incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm. A luat nota 10, premiant. Am fost zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe. Suntem foarte fericiți și foarte recunoscători. Suntem sănătoși amândoi”, a spus Andreea Ibacka.

FOTO: Cabral Facebook

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.