Kiss Music News

Andra și Smiley, moment viral în culisele „Românii au talent” – „Dacă vă întrebați ce facem în pauzele dintre filmări”

Ce fac jurații de la „Românii au talent” în pauzele dintre filmări?

Filmările pentru noul sezon „Românii au talent” sunt în toi, dar se găsește timp și pentru distracție. Andra și Smiley ne dovedesc asta și ne arată ce fac mai exact pentru a se relaxa.

Cei doi jurați au luat cu asalt TikTok-ul și au executat una dintre coregrafiile momentului, pe piesa „In Da Getto”, de la J. Balvin și Skrillex. „Ne place să dansăm împreună”, a scris Smiley pe Instagram, unde a distribuit clip-ul care a ajuns rapid viral.

„Dacă vă întrebați ce facem în pauzele dintre filmări... aici aveți răspunsul”, a scris și Andra în descrierea dansului de pe contul ei de TikTok, care este unul dintre cele mai populare filmulețe din România la ora actuală.

Cine sunt jurații de la „Românii au talent” sezonul 12?

Sezonul 12 „Românii au talent” se filmează în aceste săptămâni și se pare că va fi difuzat începând cu luna februarie a anului viitor. De asemenea, acesta vine și cu câteva schimbări!

După plecarea lui Florin Călinescu și a Alexandrei Dinu, la masa juriului apar Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Show-ul de talente este unul dintre cele mai longevive din România, înregistrând cu aproape fiecare ediție niveluri record de audiență.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.