Kiss Music News

Prietenie neașteptată! Ce au în comun Cardi B și Penn Badgley, actorul din „You”?

Cardi B și Penn Badgley, schimb de replici spumoase pe Twitter.

Încă o dovadă că pe rețelele de socializare nu se întâmplă numai lucruri rele și aduc împreună vedete la care nu ne-am fi așteptat. De exemplu, Cardi B și Penn Badgley, interpretul lui Joe Goldberg din serialul „You”.

Cei doi au început un schimb de replici spumos pe Twitter, după ce Cardi a văzut un clip în care actorul o laudă pentru faptul că are „o relație autentică” cu aceste platforme.

„Pentru mine, este acest loc incredibil de nuanțat și, în ciuda a ceea ce mulți ar putea judeca ca niște păcăleli, simt că eaare o relație incredibil de autentică cu asta și cred că de aceea oamenii o plac atât de mult”, a spus acesta despre rapper-iță, într-un interviu acordat recent.

Ea a distribuit imediat clip-ul și s-a arătat extrem de entuziasmată că actorul știe cine este. Desigur, Penn a văzut reacția artistei și tot ce a mai putut să spună a fost „Eu ...”.

Dar asta nu e tot! Actorul și-a schimbat și poza de profil de pe Twitter, cu o fotografie cu Cardi, demonstrând că este un fan adevărat. Iar la scurt timp, artista i-a urmat exemplul și acum la poza ei de profil apare Joe Goldberg, personajul actorului din „You”.

„You”, cel mai popular serial de pe Netflix

„Squid Game” a fost detronat! După ce timp de câteva săptămâni serialul coreean a ocupat locul 1 în 90 de țări, producția și-a găsit nașul. Acum, noul sezon din „You”, care a fost lansat pe 15 octombrie, i-a luat locul.

În sezonul 3, Joe și Love devin părinți, se mută într-un carier nou „unde sunt înconjurați de antreprenori privilegiați din domeniul tehnologiei, mămici cu blogguri care judecă pe toată lumea, și biohackeri faimoși” și încep o viață nouă. Dar oare asta va fi de ajuns pentru ei?

Deși abia a fost lansat noul sezon, Netflix a anunțat deja că vom avea parte și de o continuare. Așa că dacă nu l-ai văzut încă, știi deja ce ai făcut în acest weekend!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.