Kiss Music News

Un artist celebru se transformă în antierou, într-o nouă producție Marvel

Un alt artist se alătură Universului Marvel!

Se pare că Universul Marvel a epuizat actorii de la Hollywood și trece la industria muzicală. Acum, un nou artist celebru se transformă într-un antierou cu puteri speciale, pentru nouă producție.

Indiciu? Acesta apare deja și în noul „The Eternals”, care va avea premiera în cinematografe pe 5 noiembrie. Exact! Este vorba despre Harry Styles!

Informația vine ca o confirmare a zvonurilor care circulau deja de ceva timp. În SUA, lansarea avut deja loc și spoilerele nu au întâziat să apară. Printre acestea și faptul că în secvențele de după generic, artistul își face apariția în rolul fratelui lui Thanos.

Așadar, Harry îl va interpreta în pe Eros, un Eternal, cunoscut și sub numele de Starfox. Personajul a fost creat de artiștii de bandă desenată Jim Starlin și Mike Friedrich, în 1973. Eros, fratele lui Thanos, s-a născut pe Titan, are puteri fizice extraordinare, dar deține și puterea de a manipula emoțiile celorlalți.

Fanii Marvel susțin că filmul în care personajul lui Harry Styles își va face apariția va fi „Guardians of the Galaxy Vol. 3”, dar asta rămâne de văzut.

Totuși, el nu se află chiar la prima experiență de acest gen. Artistu și-a făcut debutul în „Dunkirk”, iar anul viitor va apărea în thriller-ul „Don’t Worry Darling”, unde joacă alături de Olivia Wilde.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.