Kiss Music News

I-ai dat PLAY? Delia ne-a cucerit cu „Între noi” – o nouă piesă, compusă integral de ea

Ai ascultat noua piesă a Deliei?

Delia a revenit cu „Între noi”, nou single, cu un mesaj profund, de suflet, compusă de artistă. Balada a fost compusă integral de artistă și deja se bucură de un mare succes în mediul online. Pe YouTube, a strâns în peste 260.000 de vizualizări, în mai puțin de 24 de ore și ocupă locul 16 în trending.

Producția piesei a fost făcută de Alex Cotoi, cu care artista a colaborat pentru alte single-uri precum „Racheta”, „Să-mi cânți”, „Aruncă-mă” sau „Cum era” cu Nane. „Între Noi” vine la pachet și cu un videoclip artistic, minimalist pentru care Delia a colaborat cu Bogdan Daragiu.

Extrem de entuziasmată, artista le-a mărturisit fanilor pe Instagram că aceasta este una dintre piesele compuse de ea de care este foarte atașată, cu un videoclip de care este mândră.

Anul acesta, Delia a lansat single-ul „Racheta” via NFT, în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury. De asemenea, a urcat pe scena de la UNTOLD unde a cântat alături de Steve Aoki, unul dintre cei mai cunoscuți DJi din lume piesa „Bella Ciao”, cunoscută publicului din serialul „La Casa de Papel”, de pe Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.