I-ai dat PLAY? Delia ne-a cucerit cu „Între noi” – o nouă piesă, compusă integral de ea

Ai ascultat noua piesă a Deliei?

Share

Delia a revenit cu „Între noi”, nou single, cu un mesaj profund, de suflet, compusă de artistă. Balada a fost compusă integral de artistă și deja se bucură de un mare succes în mediul online. Pe YouTube, a strâns în peste 260.000 de vizualizări, în mai puțin de 24 de ore și ocupă locul 16 în trending.

Producția piesei a fost făcută de Alex Cotoi, cu care artista a colaborat pentru alte single-uri precum „Racheta”, „Să-mi cânți”, „Aruncă-mă” sau „Cum era” cu Nane. „Între Noi” vine la pachet și cu un videoclip artistic, minimalist pentru care Delia a colaborat cu Bogdan Daragiu.

Extrem de entuziasmată, artista le-a mărturisit fanilor pe Instagram că aceasta este una dintre piesele compuse de ea de care este foarte atașată, cu un videoclip de care este mândră.

Anul acesta, Delia a lansat single-ul „Racheta” via NFT, în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury. De asemenea, a urcat pe scena de la UNTOLD unde a cântat alături de Steve Aoki, unul dintre cei mai cunoscuți DJi din lume piesa „Bella Ciao”, cunoscută publicului din serialul „La Casa de Papel”, de pe Netflix.

Share