Kiss Music News

De ce a dispărut Randi de pe rețelele de socializare? Artistul se confruntă cu probleme de sănătate

Fanii l-au dat dispărut pe Randi. Iată ce s-a întâmplat!

Randi nu traversează deloc o perioadă bună în ultimele zile. Artistul nu a mai ieșit din casă și nici nu dormit pentru că se confruntă cu câteva probleme de sănătate care l-au luat prin surprindere.

Deși el preferă să stea departe de lumina reflectoarelor dacă nu are ceva de spus în domeniul muzical, de data aceasta, fanii i-au observat absența de pe rețelele de socializare. Îngrijorați, ei l-au bombardat cu mesaje în care îl întreaba ce s-a întâmplat.

Randi a povestit în direct că într-adevăr starea lui de sănătate nu este una bună, iar de trei zile nu mănâncă și nu doarme. Se pare că o indigestie i-a dat toate planurile peste cap, iar pentru a trece peste, a încercat toate modalitățile, însă în zadar. În plus, trei zile nu a putut să mănânce decât orez și să bea apă.

„Nu a dat nici TIR-ul și nici trenul peste mine. Sunt cam palid ca nu am mâncat și nu am dormit. De vreo 3 zile stau mai mult in toaleta. M-a cam scos din circuit. Mănânc numai orez. El mi a pus zâmbetul pe fata. Vreo 2 3 zile trebuie sa mănânc asa”, a mărturisit el la Antena Stars.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.