Kiss Music News

Miroase a Billie Eilish? Artista își lansează propriul parfum. Uite cum va arăta sticla!

Billie Eilish urmează exemplul altor colege de breaslă și intră pe piața de beauty.

Când te gândești la Billie Eilish îți vine în minte piesa „bad guy” sau „lovely”, dar de acum probabil o să îți amintească și de un anume miros. Artista urmează exemplul altor colege de breaslă și intră pe piața de beauty.

Vedeta a dezvăluit pe contul ei de Instagram că își va lansat propriul parfum, numit „Eilish”. Și forma sticlei este una foarte interesantă, aceasta reprezintă jumătate din profilul artistei.

„Parfumul a jucat un rol important în viața mea de când mă știu și a fost un vis să creez acest miros și să-mi văd ideile materializate. Este unul dintre dintre cele mai mișto lucruri pe care le-am făcut vreodată. Abia aștept să-l aveți și voi!!!!!”, a scris ea. 

În ceea ce privește aroma, este descrisă ca fiind o fantezie de vanilie, mirosul preferat al vedetei. „Întotdeauna mi-a plăcut vanilia, încă de când eram mică și mama mă învăța să fac prăjituri. Mirosul de vanilie este apreciat de foarte multă lume”.

Ea a urmărit îndeaproape întreg procesul de creație, iar rezultatul este o aromă gurmandă, cu note relaxate de ambră și de mosc.  „E vorba de o sinestezie – mirosurile mele preferate sunt acestea, cele de natura ambrei, pe care le percep în creierul meu sub formă de culori. Am un nas foarte puternic încă de când eram copil, mă gândesc în permanență la mirosuri. analizez tot ce mi se transmite prin simțul olfactiv”, a mai adăugat Billie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.