Cool Stuff

George Burcea și Catherine Zeta-Jones, împreună pe platoul de filmare. Cum a decurs întâlnirea lor?

George Burcea joacă alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman în serialul „Familia Addams”.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, este unul dintre actorii români care va juca alături de Catherine Zeta-Jones în serialul „Familia Addams”, în regia lui Tim Burton. Acesta va interpreta rolul majordomului Lurch, și alături de el, actorul Victor Dorobanțu, va juca rolul Thing.

Celebra actriță a ajuns deja în România, unde se bucură de frumusețea țării, așa că prima lor întâlnire a avut loc deja. Iată cum a decurs! George a vorbit într-un interviu pentru fanatik.ro despre acest lucru și a dezvăluit cum a reușit să obțină rolul.

„Am avut o probă la agenție, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim la Buftea, pentru a mă vedea live și a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu ești alesul. Agenția m-a propus pe Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el și bineînțeles cu personajul destul de bine studiat. Dintre toți colegii actori pe care-i știu, sincer vă spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu”, a povestit el.

Actorul a mărturisit de asemenea că se simte onorat să joace alături de nume atât de mari de la Hollywood. „Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou”, a spus el.

În plus, a dat din casă și oferit câteva detalii despre cum este aceasta pe platoul de filmare.

„Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set. Oamenii știu ce fac, le place ceea ce fac și sunt mega profesioniști. Să știți că și Catherine mănâncă, respiră, repetă cu colegii, râde, merge la make-up… Adică face tot ceea ce un actor profi este nevoit să facă pentru a-și atinge scopul propus”, a mai adăugat George Burcea.

Noua producție Netflix se va concentra asupra lui Wednesday Addams, care va fi interpretată de tânăra actriță Jenna Ortega, cunoscută pentru aparițiile sale din „Jane The Virgin” și „You”. Luis Guzmán din „Narcos” este cel care va juca rolul lui Gomez, iar Catherine Zeta-Jones intră în pielea Morticiei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.