Cool Stuff

Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel. Imagini emoționante de la nuntă!

Vin Diesel i-a fost alături lui Meadow în cea mai importantă zi din viața ei.

La mai puțin de trei luni după ce și-a anunțat logodna, fiica lui Paul Walker, Meadow, s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul Louis Thornton-Allan. Evenimentul a fost cu adevărat emoționant, iar imaginile vorbesc de la sine.

La finalul săptămânii trecute, Meadow Walker și-a lua prin surprindere fanii de pe Instagram. Aceasta a postat un video alb-negru, în care apare alături de noul soț, dar și de nașul ei – Vin Diesel.

De asemena, actorul a fost și cel care a condus-o pe aceasta la altar. Ea a ales pentru ziua cea mare o rochie de mireasă clasică, elegantă, care i-a pus în valoare trăsăturile delicate.

Nunta a avut loc la 8 ani de la tragicul accident în care Paul Walker și-a pierdut viața. Meadow avea atunci numai 15 ani, dar a rămas în relații foarte bune cu Vin Diesel și cu famila acestuia.

În plus, de-a lungul timpului, și el a mărturisit că simte o mare responsabilitate pentru ea și că își dorește să o protejeze.  Așa că nu este de mirare că el i-a fost alături în această zi specială.

Meadow are acum 22 de ani și deși nu i-a călcat pe urme tatălui ei, este un model de succes. De asemenea, tânăra conduce și ONG-ul pe care l-a înființat în memoria tatălui ei, The Paul Walker Foundation.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.