Kiss Music News

Jessie J este din nou singură. Artista s-a despărțit de iubitul ei!

Jessie J nu prea are noroc în dragoste!

Jessie J pur și simplu nu are noroc în dragoste! După o relație tumultosă cu Channing Tattum, care s-a terminat de tot cu greu, lucurile păreau că merg din ce în ce mai bine pentru ea.

Aceasta l-a cunoscut pe dansatorul Max Pham și în octombrie 2020, și-au oficializat relația. Acum, șapte luni mai târziu cei doi s-au despărțit, dar au rămas prieteni. Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, cântăreața a mărturisit că „nu s-a întâmplat nimic dramatic”, însă ea și Max nu mai formează un cuplu.

„Deschisă, fericită și îndrăgostită de mine. Eu și max suntem doar prieteni de ceva timp. Nu s-a întâmplat nimic dramatic. Este un bărbat minunat. Ne respectăm și ne iubim reciproc, dar am decis să fim doar prieteni”, a scris ea pe Instagram, cerându-le fanilor să nu se întristeze la aflarea acestei vești.

Vedeta a șters deja toate imaginile cu fostul ei iubit de pe rețelele de socializare și a plecat să se refugieze acasă, la părinții ei. Ea a postat pe Instagram un clip adorabil în care dansează în pijamale alături de mama și de tatăl său și a dezvăluit cum își reîncarcă bateriile.

„Voi fi mereu fetița lor care iubește petrecere de duminică dimineața”, a scris ea în descriere. 

Jessie J, destăinuiri despre relația cu Channing Tattum pe viitorul album

Cu toate că din declarațiile ei, artista pare că trece peste despărțiti, lucruri nu stau chiar așa. În prezent, ea se află în New York, unde pregătește un nou album, care vine la pachet și cu câteva destăinuiri.

„Prima piesă este despre a fi într-o relație cu cineva care o tot respinge. Știi, când treci printr-o despărțire și cineva spune: „OK, pa”. Una dintre melodiile mele preferate este despre a merge până la capăt și a-ți pierde mințile”, a dezvăluit aceasta de curând.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.