A zis „Da”! Nicole Cherry s-a logodit. Cum arată inelul?

Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry s-a logodit.

Share

Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Mai fericită ca oricând, tânăra a spus „Da!” și le-a dat vestea cea mare și urmăritorilor ei. De asemenea, artista a postat pe Instagram și primele imagini cu inelul mult așteptat.

„Pentru totdeauna”, a scris ea în descrierea postării, în care aceasta apare purtând inelul de logodnă, în fotografie fiind etichetat bineînțeles și iubitul ei, Florin Popa.

Extrem de fericită, ulterior, ea a mai distribuit o imagine în care se poate observa din nou bijuteria și un imens buchet de trandafiri. „Asta e ultima, promise! Sunt fericita… nu m-am putut abtine. Multumesc pentru mesaje”, a scris artista.

Dar până la nuntă, se apropie un alt moment important. Tânăra este deja în trimestru al treilea de sarcină și se pregătește pentru ziua cea mare. În continuare este foarte activă și împărtășește o mulțime de detalii despre mersul sarcinii cu fanii săi din mediul online.

Recent, Nicole a dezvăluit și cum reușește să se mențină în formă în această perioadă. „Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă atât de frumoasă, încerc să mă bucur din plin de ea pentru că știu că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede. N-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă, fiind și ultimul trimestru cred că o să fie un pic mai greu, dar cu siguranță o să trecem cu brio”, a povestit ea într-o emisiune TV.

Share