Cool Stuff

Regina în spital, Ducii de Cambridge în vacanță. Cum au fost surprinși aceștia?

Ducii de Cambridge surprinși cărând bagaje pe aeroportul Heathrow din Londra.

Noi imagini cu Ducii de Cambridge și copiii lor fac înconjurul internetului. În timp ce Regina Elisabeta a II-a a fost internată pentru investigații, Prințul William, Kate și copiii au plecat în vacanță.

În weekend, aceștia au fost fotografiați la aeroportul Heathrow din Londra, însoțiți și de o dădacă. Cu toții s-au instalat în Windsor Suite, un lounge exclusivist, unde numai familia regală și alte personalități au acces.

Însă un alt detaliu a mai atras atenția internauților! Prințul a ajutat la descărcarea bagajelor din mașina în care au sosit, și copiii și-au cărat singuri ghiozdanele. De asemenea, Ducesa a renunțat la ținutele de covor roșu, și a purtat o rochie lungă, de la un brand britanic și teniși albi.

Presa nu a reușit să afle destinația ducilor de Cambridge, dar aceștia păreau să plece într-o scurtă vacanță într-o destinație însorită.

Casa Regală, în mijlocul unui nou scandal

În acest timp, Palatul Buckingham a fost acuzat că a indus în eroare națiunea cu privire la starea sănătății reginei. Casa Regală a ascuns că aceasta a fost dusă la spital miercuri după-amiază, unde a și înnoptat.

Aceasta a fost prima ei ședere peste noapte la spital în opt ani, lucru care a alimentat îngrijorarea publicului cu privire la sănătatea ei. De asemenea, pentru prima dată în 15 ani, ea şi-a anulat pe ultima sută de metri o vizita oficială și a apărut în baston, la o ceremonie care a avut loc la Westminster Abbey.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.