Kiss Music News

Ed Sheeran, diagnosticat cu COVID-19, chiar înainte de lansarea albumului – „Scuze celor pe care i-am dezamăgit”

Ce le-a transmis Ed Sheeran fanilor!

Cu doar câteva zile înainte de lansarea noului său album, Ed Sheeran a fost testat pozitiv cu COVID-19. Artistul a făcut anunțul pe contul de Instagram, unde le-a transmis fanilor că se autizolează și că va respecta toate măsurile guvernamentale.

Vestea vine imediat după ce cântărețul a fost anunțat că va cânta în cadrul SNL, pe 6 noiembrie, într-o emisiune moderată de Kieran Culkan. Dar acum planurile i-au cam fost date peste cap.

Cu toate acestea, el ne-a asigurat că albumul va fi lansat la data programată, pe 29 octombrie. Iar cât timp va sta în izolare, plănuiește să dea interviuri și să țină toate show-urile online.

„Din păcate am fost testat pozitiv cu Covid, aşa că acum mă autoizolez şi respect recomandările guvernului. Voi face toate interviurile și concertele pe care le pot face din propria mea casă. Îmi cer scuze față de toți cei pe care i-am dezamăgit. Aveți grijă de voi”, a transmis Ed pe Instagram.

Săptămâna trecută, el a cântat la Londra în cadrul ceremoniei inaugurale de decernare a premiilor Earthshot, găzduite de ducele și ducesa de Cambridge. Săptâmâna următoarea urma să i se alăture lui Zane Lowe de la Apple Music, dar și să apară în cadrul show-ului „The Voice”, unde trebuia să fie mentor muzical pentru concurenți.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.