Kiss Music News

Adam Levine, asaltat de o fană pe scenă. Vezi reacția controversată a solistului!

Adam Levine împarte internetul în două cu reacția sa după ce o fană l-a asaltat.

Cine nu și-ar dori o îmbrățișare de la Adam Levine? Doar că o fană a trecut direct la fapte! Femeia a urcat pe scenă în timpul concertului Maroon 5, de la Hollywood Bowl, care a avut loc pe 23 octombrie.

Artistul cânta piesa „Sunday Morning”, când o tânără din public a sărit pe el să-l îmbrățișeze. Un utilizator de TikTok aflat în sală a surprins momentul și l-a împărtășit cu toată lumea.

Clip-ul a ajuns rapid viral, dar în special din cauza reacției artistului. Adam a fost vizbil deranjat de gestul fanei, s-a oprit din cantat și chiar a trantit stativul de microfon. Iar acum părerile sunt împărțite.

În timp ce unii îi reproșează că i s-a cam urcat faima la cap, alții consideră că are tot dreptul să fie deranjat.

„Trebuie să se liniștească și să fie mai umil pentru o secundă”, sau „El uită că datorită oamenilor ca ea este cine este”, sunt doar câteva din comentariile negative ale utilizatorilor. Fanii i-au luat imediat apărarea: „Nu trebuie să fie umili”, a răspuns cineva „un străin i-a invadat spațiul personal în timpul unei pandemii... a reacționat corect”.

Artistul nici măcar nu se află la primul incident de acest fel. În 2015, o altă fană înfocată a urcat pe scenă în timpul unui concert, s-a agățat de gâtul lui și a încercat să îl imbratiseze. Și la acel moment, un bodyguard a intervenit pentru a liniști lucrurile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.