Cool Stuff

Ce actori îi vor juca pe Barbie și Ken, într-un nou film despre celebra păpușă

Doi actori celebri fac echipă pentru un nou film despre păpușa Barbie.

Despre Margot Robbie știm de ceva timp că se va transforma în Barbie și înțelegem de ce a fost aleasă chiar ea! Însă, tocmai am aflat că cel care va intra în pielea partenerului ei perfect este Ryan Gosling! Cei doi vor face echipă într-un nou film despre păpușa omonimă.

Se pare că actorul canadian se află în negocieri avansate pentru a juca într-un film live-action despre legendara păpuşă Barbie, produsă de compania Mattel, au dezvăluit jurnaliştii de la The Hollywood Reporter.

Mai mult, rolul lui Ken i-a fost oferit actorului încă din vara acestui an, însă acesta l-a refuzat atunci din cauza unui program de lucru încărcat. Dar acum, din cauza amânării unor filmări, actorul va putea să accepte acest rol.

Margot Robbie a vornit deja despre viitoarea producție și a spus că spectatorii vor vedea „ceva complet diferit” faţă de ceea ce se aşteaptă în mod normal de la un astfel de film.

Filmul va prezenta povestea tinerei Barbie, care este exilată din ţinutul fictiv Barbie Land întrucât nu reuşeşte să se ridice la înălţimea aşteptărilor locuitorilor acestuia. Greta Gerwig şi Noah Baumbach au scris scenariul acestui film care va fi produs de studioul Warner Bros. şi regizat de Greta Gerwig.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.