Kiss Music News

Katty Perry a furat startul! Artista apare deja într-o reclamă de Crăciun

Ascultă acum cover-ul lui Katy Perry după o celebră piesă de la The Beatles.

Katy Perry ne amintește că au rămas mai puțin de 60 de zile până la Crăciun. Vedeta apare în noua campanie publicitată pentru GAP, care dă startul reclamelor cu tematică.

Și asta nu e tot! Pentru sporul publicitar, artista a făcut un cover superb după piesa „All You Need is Love”, de la The Beatles cu ajutorul căreia va strange donații pentru fundația Baby2Baby.

Campania lor pentru sezonul rece se numește All Together Now și, așa cum se poate vedea, este una care-și dorește să fie plină de diversitate.

„Sunt întotdeauna fericită să lucrez cu branduri care sunt dispuse să depună un pic de efort pentru a schimba lumea în bine și pentru a o face un loc mai fericit. Să reimaginez una dintre cele mai recognoscibile și emoționante piese din toate timpurile, pentru un brand atât de renumit ca GAP, cu un mesaj atât de special și important, a fost un vis devenit realitate”, a spus Katy Perry.

Piesa a fost deja pus și pe Spotify, iar pentru fiecare ascultare înregistrată de acesta, cei de la GAP vor dona 1 dolar pentru organizația non-profit, până la suma de 100.000 de dolari.

Ascultă în întregime coverul făcut de Katy Perry după „All You Need Is Love” și intră de pe acum în spiritul sărbătorilor de iarnă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.