Foarte BUNĂ Dimineața!

Ilinca Vandici a dat din casă la #matinalcusuflet – „O lungă perioadă am fost atrasă de bad boys”

Ilinca Vandici a făcut declarații în exclusivitate la Foarte BUNĂ! dimineața cu Andrei, Ionuț și Ana.

Este mamă, soție și una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Dar oare cum reușește să le facă pe toate atât de bine? Ilinca Vandici a trecut pe la noi prin studio să ne dezvăluie câteva dintre secretele ei.

Andrei, Ionuț și Ana au luat-o la întrebări și astfel am aflat cine a fost prima ei dragoste, dar și ce planuri de viitor are.

„M-am îndrăgostit în clasa a doua, de colegul meu de clasă. Îl chema Vlad Roman. Și a ținut până undeva în clasa a șaptea când am avut practic primul meu iubit. Eram la o petrecere, într-o vară, am văzut un băiat care era cu vreo cinci ani mai mare decât mine și era gen bad boy. Lungă perioadă din viața mea am fost atrasă de o tipologie ușor toxică”, a dezvăluit ea.

Acum, lucrurile s-au liniștit pentru vedetă, are o familie frumoasă și se simte împlinită. „Dragoste pentru mine înseamnă fix ce am eu în acest moment acasă. Relația aceea super închegată în care suntem și prieteni, dar suntem și amanți, suntem și colegi, dar suntem și părinți”, a mai mărturisit aceasta.

Dacă ai ratat momentul de la „Foarte BUNĂ! dimineața”, îl poți urmări aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.