Cool Stuff

Say what?! Actrița Victoria Pedretti se iubește cu un coleg din serialul „You”?

Doi actori din serialul „You” ar avea o relație în viața reală.

Sezonul 3 din serialul „You” a făcut ravagii pe Netflix și încă se află în top 10 cele mai urmărite seriale la ora actuală. Dar asta și mulțumită actorilor!

După ce s-au mutat în Madre Linda, în încercarea de a începe o viață nouă, alături de băiețelul lor, Joe și Love se trezesc în mijlocul unei comunități foarte bine legate. Astfel, în acest sezon, au fost introduse multe personaje noi, printre care Theo Engler, jucat de Dylan Arnold.

Actorul portretizează un adolescent cu o situație familială nu foarte fericită, care are o idilă cu Love, personajul interpretat de Victoria Pedretti. Chimia lor nu a trecut neobservată de fani, care acum cred că cei doi formează un cuplu și în viața reală.

De asemenea, pe lângă posibila lor relație, un alt detaliu i-a mai șocat pe utilizatorii rețelelor de socializare. Și anume vârsta actorului! Deși în serial are atitudinea unui tânăr de doar 19 ani, între el și actriță este o diferență de doar un an. Mai mult, ea are 26 de ani și el, 27. Wow!

Cine este Dylan Arnold?

Deși poate pentru unii dintre voi, actorul este doar o față nouă la Hollywood, tânărul nu este străin de platoruile de filmare. Primul său rol notabil a fost în producția Netflix „Mudbound”, în 2017, urmat de aparițiile în seria „The Purge”

Dylan a avut un rol și în seria de filme After și joacă alături de Jamie Lee Curtis în seria reboot a francizei de groază „Halloween”. Continuarea „Halloween Kills” a fost lansată în cinematografe chiar în aceeași zi cu sezonul 3 din „You”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.