Kiss Music News

Wellcome back! Bitză și Tata Vlad colaborează din nou după 17 ani pentru o piesă manifest

Piesa „Mama spunea” continuă seria de mesaje sociale puternice!

La nouă luni de la ultima piesă lansată, Bitză revine pe scena rap-ului românesc cu o nouă piesă, alături de Tata Vlad. Piesa „Mama spunea” continuă seria de mesaje sociale, puternice, pe care Bitză le-a inclus în versurile sale de-a lungul întregii cariere.

Într-o perioadă în care sentimentele de speranță și puterea de a continua sunt puse la grea încercare pentru fiecare dintre noi, piesa aceasta este fix ceea ce aveam nevoie.

„Au trecut 17 ani de la ultima piesă pe care am lansat-o împreună cu Tata Vlad. Practic, mai mult poate decât vârsta celor care acum încep să descopere magia din spatele rap-ului românesc. Lucrurile s-au legat extraordinar mai ales ca mesaj, titlul ultimei noastre piese fiind „Următorul pas”, iar acum cred că fix despre asta e vorba - următorul pas pe care îl avem cu toții de făcut este să credem în noi, în visurile noastre și să avem puterea de a nu renunța. Iar când toate aceste gânduri ne-au fost spuse cândva de mama noastră... ei bine, oricine a ascultat de mama lui, indiferent de cât de cuminte sau nu a fost”, spune Bitză.

După o perioadă în care Bitza nu a fost atât de activ în industria muzicală, revenirea sa a fost anunțată în cadrul celui mai mare show online de muzică rap din România - URBANIST SESSIONS. În scurt timp, clipul a depășit pragul de 1 milion de vizualizări, semn că toată lumea era nerăbdătoare să audă ceva nou de la unul dintre artiștii lor preferați.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.