Kiss Music News

Elena Gheorghe, clipe de coșmar după ce 11 membri ai familiei s-au infectat cu COVID-19

Iată motivul pentru care Elena Gheorghe a dispărut o perioadă de pe rețelele de socializare.

Zilele trecute, după ce fanii au dat-o dispărută de pe Instagram, Elena Gheorghe făcea o postare în care dezvăluia că are probleme în familie. Astăzi, ea a revenit pe rețelele de socializare cu mai multe detalii șocante.

În ultima perioadă, artista a trăit un adevărat coșmar! Întreaga ei familie s-a infectat cu COVID-19, așa că vedeta a fost nevoită să le poarte de grijă, pentru a se asigura că problema nu se agravează

Abia acum, după ce apropiații ei se simt mai bine, a găsit puterea să le povestească și urmăritorilor.

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii iar ceilalți ușoare”, a mărturisit ea.

„N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din pacate, sunt f mulți”, a zis Elena Gheorghe”, a mai povestit vedeta pe Instagram.

Din păcate, aceasta a fost nevoită să caute disperată și un loc într-un spital pentru un membru al familiei care nu mai putea să fie tratat acasă. Totuși, la fel ca mulți alții s-a lovit de problemele sistemului sanitar din plină pandemie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.