Kiss Music News

Probleme în paradis! Zayn Malik, acuzat că ar fi lovit-o pe mama lui Gigi Hadid. Ce spune modelul?

Gigi Hadid si Zayn Malik s-au despărțit din nou?!

După ce au devenit părinți, părea că lucrurile s-au mai liniștit între ei, dar acum Zayn Malik și Gigi Hadid se află în mijlocul unui nou scandal de proporții. Totul a început după ce mai multe publicații de peste ocean au dezvăluit un incident neplăcut ce a avut loc în familia modelului.

Potrivit TMZ, Yolanda Hadid, mama modelul, susține că Zayn ar fi lovit-o și că se gândește serios să depună o reclamație la poliție. Nu se știe însă ce ar fi dus la acest incident, care ar fi avut loc săptămânile trecute la ferma familiei Hadid din Pennsylvania.

La scurt timp artistul a postat un mesaj pe contul său de Twitter, în care spune că își dorește ca aceste probleme să fie rezolvate în familie.

„Așa cum voi toți știți eu sunt o persoană privată și îmi doresc foarte mult să creez un spațiu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un loc unde probleme private dintr-o familie nu sunt aruncate în vâzul lumii pentru ca toți să le descoasă și să le analizeze. Încerc să protejez acest spațiu al ei așa că am ales să nu contest acuzațiile care ies la lumină din cauza unei discuții în contradictoriu pe care am avut-o cu un membru din familia partenerei mele, care a intrat în casa noastră atunci când partenera mea lipsea, în urmă cu câteva săptămâni”, a scris el.

„Aceasta a fost și ar trebui să rămână o problemă privată”, a continuat acesta, „însă se pare că în acest moment există o diviziune și în ciuda eforturilor mele de a reveni la un mediu de familie liniștit care să ne permită să fim co-părinți fiicei noastre în modul în care ea merită, acest incident a ajuns cumva în presă”.

Ulterior, Zayn a mai acordat o declarație pentru TMZ în care a negat vehement informațiile: „Neg cu toată puterea faptul că am lovit-o pe Yolanda Hadid și de dragul fiicei mele refuz să dau alte detalii și sper ca Yolanda să își reconsidere acuzațiile false și să putem merge spre a vindeca aceste probleme de familie în privat”.

Gigi Hadid, primele declarații despre altercația dintre Zayn și mama ei

Gigi nu a mai putut să stea de-o parte și a făcut și ea primele declarații despre presupusa altercație dintre mama ei și tatăl copilului ei.

Prin intermediul unui comunicat oficial, ea a cerut discreție. „Singurul lucru pe care Gigi se concentrează în acest moment este pe ce este mai bine pentru Khai. Ea roagă să îi fie respectat dreptul la intimitate în această perioadă”, a declarat reprezentatul său legal pentru publicația People.

Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit din nou?

Deși nu vom ști niciodată ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, zvonurile spun că cei doi nici nu mai formează un cuplu. Surse apropiate lor au dezvăluit că Gigi și Zayn s-au despărțit.

„Ei nu mai formează un cuplu în acest moment. Totuși, ei sunt buni părinți în continuare. Sunt co-părinți. Yolanda este, bineînțeles, foarte protectoare în ceea ce o privește pe Gigi. Vrea numai ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei”, au declarat prieteni buni ai cuplului pentru People.

Relația dintre Zayn Malik și Gigi Hadid a început în 2015 și, de-a lungul timpului, cei doi s-au despărțit și și s-au împăcat de mai multe ori. În luna decembrie a anului 2020, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Khai.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.