Kiss Music News

Cea mai tare surpriză! Roxen colaborează cu NANE pentru „Strada ta”

Ai ascultat „Strada ta”?

Roxen a pregătit pentru fanii ei o super colaborare alături de NANE. „Strada ta” este o surpriză pentru grupurile de fani ale ambilor artiști și cu siguranță o să intre direct în playlist-urile noastre.

Piesa vorbește despre o iubire neîmpărtășită a doi oameni ce ar fi avut lucruri să-și spună, dar s-au sincronizat greșit. Versurile și muzica sunt compuse de cei doi, alături de Alex Cotoi, care s-a ocupat și de producția piesei.

Iar în loc de clip, avem un vizual fresh, făcut de VÂNĂ Animation Studio prin Mihai Sighinaș.

„În urmă cu un an am primit vestea că urmează să am o sesiune cu NANE, și chiar vreau să spun, că am fost foarte fericită că se va întâmpla asta. Sesiunea respectivă a fost un real succes, căci am reușit să ducem la bun sfârșit doua piese. NANE este un om super profesionist, mi-a simțit frica, pentru că eram la început de drum, a avut răbdare și am putut face treabă ca o echipă, împreună cu Alex Cotoi. M-am bucurat enorm de tare când am aflat că urmează să lansăm piesa”, a ezvăluit artista.

Pentru NANE povestea piesei a pornit de la o melodie de la Stevie Wonder.

„Cred că în ziua aia aveam în cap „I just called to say I love you”, de la Stevie Wonder. Nu am nicio idee de ce, foarte random. Dar cred că de acolo mi-a venit ideea să scriu „Am trecut pe strada ta”. Având-o și pe Roxen în studio, mi-am dat seama că ar suna mult mai bine din gura ei, versurile refrenului. A fost fun și challenging să scriu atât pentru mine, cât și pentru ea, strofele fiind ca un fel de dialog. Și ea a cooperat și m-a ajutat cu câteva versuri, mi se pare important să sune și a ea textul de pe piesă”, a spus și NANE.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.