Kiss Music News

Piese groaznic de bune de ascultat la petrecerea de Halloween

Știai că oamenii sunt singura specie care își fac rău intenționat? Mâncăm iute pentru că ne place și ne uităm la filme de groază pentru că ne sperie?! E ciudat, dar am făcut un cult din mâncat iute, iar din groază am făcut o sarbatoare.

Halloween-ul este sărbătoarea în care ne putem deghiza în personajele noastre preferate cu care sperăm să ne îngrozim apropiații. În trecut, Joker și Harley Queen sau spărgătorii din Casa de Papel au fost costumațiile preferate. Anul ăsta vom vedea probabil jucatorii din Squid Games sau Venom din urniversul Marvel.

Cum nu există sărbătoare fără muzică, venim către voi cu propuneri de melodii groaznic de bune de ascultat în noaptea de Halloween. E seara de 31 Octombrie, ești singur pe stradă, ai în căști “Stranger” de la Olivia Addams (8 săptămâni la rând no #1 pe radiourile din Polonia) și vezi un străin deghizat de nota 10 care se apropie, treci strada? Sau dacă nu te-am speriat cu asta, cum ar fi să-l vezi pe Ed Sheeran cântând “Bad Habits “ (12 săptămâni la rând no #1 în România) pe strada ta.

Un fan adevărat ar leșina instantaneu. Și probabil cel mai înfricoșător dintre toți ar fi scenariul următor: Carla’s Dreams o răpește pe EMAA în fața ta și pare că tu ești următorul. Ce ii spui? “Nu văd! N-aud!”. Piesa celor doi a fost 4 săptămâni consecutive no #1 în Airplay 100.

Dacă ai terminat de decorat casa și de sculptat dovlecii, HIT PLAY aici și fii gata pentru cea mai tare seară de Halloween!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.