Cool Stuff

Nu se mai ascund! Prima imagine de pe Instagram cu Channing Tatum și Zoe Kravitz împreună

Channing Tatum si Zoe Kravitz au sărbătorit Halloween-ul împreună.

Apariția de Halloween a cuplului Channing TatumZoe Kravitz este acum în atenția tuturor, dar nu doar pentru costumele inspirate din „Taxi Driver”. Aceasta este și prima imagine cu ei de pe rețelele de socializare.

Actorii au sărbătorit primul Halloween împreună și amândoi au distribuit aceeași fotografie pe conturile lor de Instagram.

În imagine, Channing îl portretizează pe Travis Bickle purtând o jachetă verde și o pereche de blugi, accesorizate cu mult sânge și o creastă falsă. La rândul ei, Zoë a optat pentru o pălărie albă floppy, un crop top floral și pantaloni scurți roșii pentru a deveni Iris Steensma.

Postarea marchează și debutul lor pe Instagram în postura de cuplu, iar fanii sunt în delir. Deși până acum niciunul dintre ei nu a confirmat speculațiile despre o posibilă relație, apar tot mai multe semne că se întâmplă ceva între ei.

Zvonurile au apărut în luna august, când au fost văzuți plimându-se prin New York în mai multe rânduri, iar pe 23 octombrie au fost fotografiați ținându-se de mâna la ieșirea dintr-un restaurant.

„Sunt mai relaxați în ultimul timp”, a declarat o sursă pentru People, la acel moment. „Nu pare să le mai pese să-și ascundă relația. Este evident că sunt foarte fericiți”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.