Kiss Music News

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, prima apariție la TV. Cum arată Bigi la 19 ani!

Bigi Jackson este deja adolescent și se implică în problema încălzirii globale.

La 12 ani de la moarte tatălui său, fiul cel mic al lui Michael Jackson a surprins cu prima sa apariție la TV. Prince Michael Jackson al II-lea, alintat Bigi, a vorbit despre moștenirea lăsată de celebrul artist, dar și despre încăzirea globală.

Tânărul le cere liderilor mondiali să ia măsuri rapide în privința schimbărilor climatice. Înaintea summitului COP26 al Națiunilor Unite, Bigi spus în direct la Good Morning Britain: „Cred că este important să conștientizăm cu toții ce se întâmplă. Și cred că avem ceva de muncă, dar generația noastră știe cât de important este”.

El a vorbit pe scurt și despre tatăl său, dintr-o cameră decorată cu costumele emblematice ale Regelui Pop. „Sunt multe chestii mișto aici. Există multă istorie în această casă și în studioul acesta”, a explicat el despre complexul Hayvenhurst al familiei.

„Despre asta era el. Asta dorește fiecare dintre noi: să facă lucruri de care oamenii se pot bucura și, sperăm, să le îmbunătățească viața”, a mai spus acesta.

Din 2009, tânărul de 19 ani a stat departe de aparițiile în public. Bigi și frații săi mai mari, Prince (24 de ani) și Paris (23 de ani), au fost crescuți de bunica lor, Katherine Jackson.

VIDEO: @GMB Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.