Kiss Music News

Tânăr și bogat! El este cel mai înstărit artist britanic, de până în 30 de ani

În plină pandemie, artiștii britanici au reușit să își rotunjească veniturile.

Deși ultimii doi ani au fost cam săraci în concerte și evenimente, artiștii din Marea Britanie și-au rotunjit veniturile prin diverse modalități. Astfel, Ed Sheeran conduce topul, pentru al treilea an la rând.

El este cel mai bogat artist britanic, cu vârsta până în 30 de ani, cu o avere de 236 de milioane de lire sterline. De asemenea, se poate lăuda și cu turneul cu cele mai mari încasări, „Divide Tour”, care i-a mărit averea cu 26,5 milioane de lire sterline.

Nici Harry Styles n-a dus-o rău! Cântărețul de 27 de ani și-a dublat averea de când a plecat din trupa One Direction și acum este pe locul doi în clasament, cu 80 de milioane.

Fetele de la trupa Little Mix se află pe 3, cu 66,7 milioane de lire sterline., urmate de fostul coleg al lui Harry Styles, Niall Horan, cu 57,5 milioane de lire și de Cara Delevingne cu o avere de 52 de milioane de lire sterline. Doar compania ei, Cara & Co, de anul trecut a avut profit de 9,6 milioane de lire sterline.

Louis Tomlinson și Liam Payne sunt pe 6 și 7 cu 47 de milioane fiecare, iar cu 43,5 milioane de lire, Dua Lipa se află pe locul 8. Zayn Malik ocupă și el locul 9 cu 38 de milioane de lire sterline, iar pe 10 în clasamentul celor mai bogați artiști cu vârsta până în 30 de ani este Sam Smith cu 36,8 de milioane.

Ed Sheeran și-a lansat noul album din izolare

Ed Sheeran şi-a lansat vineri al patrulea album de studio, "=", în timp ce se află în izolare după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. „Din păcate, am fost testat pozitiv cu COVID-19 şi, prin urmare, acum mă autoizolez şi urmez recomandările”, și-a anunțat el fanii.

Starul pop, care şi-a numit albumele anterioare după simboluri matematice, a declarat că acesta este favoritul său, reunind piese despre soţia şi fiica sa. Ed Sheeran și soția lui Cherry Seaborn au devenit părinți pentru prima dată în toamna anului trecut și au o fetiță pe nume Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.