Cool Stuff

TOP 7 vedete care au copii ce le seamănă izbitor

7 vedete internaționale care au lăsat moștenire copiilor cele mai multe trăsături fizice

Au exista lungi dezbateri în istoria omenirii cu privire la moștenirea trăsăturile de la părinți la copii. De obicei, copiii preiau o combinație de trăsături de la părinți. Însă, în unele cazuri unul dintre părinți pare să fi lăsat mai multe caracteristici decât celălalt. În acest articol vă prezentăm 7 vedete internaționale care au lăsat moștenire copiilor cele mai multe dintre trăsăturile fizice.

Vanessa Paradis și fiica ei, Lily-Rose Depp. Este fiica pe care o are din relația cu actorul american Johnny Depp. Lily-Rose s-a născut în Franța, la Paris, în 1999. Nașul este nimeni altul decât controversatul rocker american Marilyn Manson. După ce Vanessa Paradis s-a desărțit de actor, cei doi au împărțit custodia pentru Lily-Rose, iar aceasta face drumuri dese între Los Angeles și Paris.

Reese Witherspoon și fiica ei, Ava Elizabeth Phillippe. Ava a început să devină obișnuită cu lumina reflectoarelor. Are mai multe prezențe în câteva seriale de televiziune și a fost imaginea un brand de haine. De asemenea, a pus mare preț și pe școală și a absolvit studiile Colegiului UC Berkeley.

Cindy Crawford și fiica ei, Kaia Gerber. Kaia a moștenit frumusețea mamei sale fără nicio îndoială. Este model și actriță. A debutat în modă de mică, de la 10 ani și a câștigat concursul Modelul Anului la British Fashion Awards în 2017. Alături de mama sa au fost imaginea companiei de ceasuri Omega.

Angelina Jolie și fiica ei, Shiloh. A preluat din frumusețea mamei sale, dar și de la tatăl ei, celebrul actor Brad Pitt. În copilărie, Shiloh a preferat hainele băieților. De altfel, Angelina Jolie a dezvăluit că fiica ei i-a spus că ea nu e fată, e băiat. Acum e o adolescentă care a schimbat pantalonii cu rochii și fuste.

Jay Z și fiica ei, Blue Ivy. S-a născut în 2012, însă a început deja o carieră în muzică. În 2020 a primit un premiu BET după ce a colaborat la melodia „Brown Skin Girl”, alături de mama ei, Beyonce, Wizkid și Sain Jhn. Blue Ivy seamănă foarte bine cu tatăl ei, celebrul rapper american Jay Z.

Will Smith și fiul lui, Jaden Smith. Fiul lui Will Smith e actor, rapper, compozitor și dansator. A debutat ca actor în 2006, în filmul The Pursuit of HHappyness. De asemenea, a mai jucat și în The Day the Eart Stood Sill și The Karate Kid, o refacere a celebrului film din 1984. Poate cea mai celebră colaborare pe plan muzica a fost la melodia „Never say Never”, cu Justin Bieber.

Uma Thurman și fiica ei, Maya Thurman-Hawke. Fiica Umei Thurman este actiță și model. Tatăl ei este actorul american Ethan Hawkw. Debutul în cinematografie l-a făcut în 2017, în readaptarea filmului Little Women. De asemenea, în 2019 a apărut în filmul Stranger Things, produs de Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.