Kiss Music News

Lady Gaga, diva abosolută a lunii decembrie! Vedeta a pozat nud pentru „Vogue”

Cameleonica Lady Gaga ne-a lăsat cu gura căscată cu cel mai recent pictorial.

Știm deja că Lady Gaga este foarte versatilă și îi place să șocheze, dar acum ne-a lăsat cu gura căscată! În premieră, ediţia britanică şi cea italienească a reviste „Vogue” au aceeași copertă, iar vedeta lunii decembrie este chiar ea.

Artista, posesoare a unui Oscar şi a unui Glob de Aur, s-a lăsat fotografiată de către Steven Meisel în 8 ipostaze spectaculoase. De la imaginea de pe copertă cu un look rock, la pozele în care poartă ținute Haute Couture, aceasta demonstrează încă o dată că merită titul de divă.

De asemenea, artista apare și într-o ipostază neobișnuită pentru ea. Lady Gaga a renunțat la haine și a pozat nud, lăsându-și la vedere tatuajele.

„Să facem magie!”, a salutat ea echipa „Vogue", în loc de "Bună ziua!", făcându-şi o intrare triumfală, în stilul ei caracteristic.

Vedeta a avut la dispoziţie o întreagă garderobă VIP, semnată Schiaparelli, Chanel, Tomo Koizumi şi Balenciaga, şi o colecţie de bijuterii exclusiviste, de la Boucheron, Tiffany, Cartier, Chopard, Bvlgari, Graff, Mikimoto... Wow!

Prezenţa sa pe coperta ediţiei din Italia a revistei „Vogue” are legătură cu rolul său din „House of Gucci”, unde o interpretează magistral pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci.

Cât de greu i-a fost să intre în pielea Patriziei Reggiani?

Pentru noul proiect, ea a suferit o transformare vizibilă, atât exterioară, cât şi interioară. Actrița a povestit în interviul acordat publicației cum s-a pregătit pentru rolul, la care a început să lucreze cu luni bune înainte, până în pragul nebuniei. Un lucru care, însă, a ajutat-o să se apropie și mai mult de realitatea personajului.

„Sunt trei ani de când am început să lucrez la el”, a declarat ea despre rolul din „House of Gucci” „și voi fi pe deplin sinceră și transparentă: am trăit ca ea timp de un an și jumătate. Și timp de nouă luni am vorbit cu un accent. Și în afara camerei”. „Nu am ieșit niciodată din personaj. Am rămas cu ea”, a mai dezvăluit aceasta.

Filmul „House of Gucci”, cu Lady Gaga, Adam Diver, jared Leto, Mădălina Ghenea, Al Pacino și alte nume mari de la Hollywood va avea premiera la noi pe 26 noiembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.