Hot On Kiss

Care e melodia preferată a Andreei Esca

Andreea Esca ne-a spus care e hitul de la radio pe care nu se satură să îl asculte

Andreea Esca, prezentatoarea celui mai vizionat jurnal de știri TV din România, a fost invitată la Kiss FM, la Foarte Bună Dimineața, cu Andrei, Ana și Ionuț. Printre altele, jurnalista a vorbit despre mașini, despre cum e viața de știrist și a primit o ”probă” de foc pentru alții, dar nu și pentru ea. 

Andreea Esca a dezvăluit că prima ei mașină a avut un nume. „Mașina mea de acum nu are niciun nume. Prima mea mașină a avut un nume. Aveam o Dacie 1300 albastră și pentru că arăta ca mașinile Miliției i se spunea Polițista. Iar pe a părinților mei o chema Muțica”, a spus Andreea Esca.  
     
Jurnalista a spus că îi place foarte mult să conducă, însă nu foarte mult timp, pentru că în timpul săptămânii „este condusă”. „Sunt un șofer de weekend, dar nu în sensul în care credeți. Înainte nu m-aș fi gândit că ar putea să-mi placă să conducă altcineva, atât de mult îmi place să conduc.

De când Bucureștiul a devenit o imensă parcare, mai mult stai decât mergi, nu mai am aceeași plăcere și mai mult, mă enervează să nu găsesc loc de parcare. Dacă ai vreo întâlnire e aproape imposibil să ajungi dacă nu pleci cu vreo trei ore înainte. Drept urmare, când stau în spate fac tot felul de lucruri, scriu mail-uri, răspund la telefoane, corectez știri, fac orice”, a povestit Andreea Esca, la Foarte Bună Dimineața.    

Știrista a mai spus că tot timpul ascultă muzică în mașină și o face cu volumul dat foarte tare. Melodia ei preferată din această perioadă este „Pură ficțiune”, a lui Florian Rus.

”Cineva mi-a spus că sunt ca un oncolog”

Andreea Esca a fost întrebată dacă reușește să se detașeze de știrile negative. „Cineva mi-a spus de curând că sunt ca un oncolog. Anunț atât de multe știri proaste ca un oncolog, pentru că mie mi se părea că sunt un fel de chirurg, care trebuie să facă operația chiar dacă e grea. Și mi-a zis că nu, tu nu ești ca un chirurg, tu ești un oncolog, tu dai multe vești proaste, un chirurg are și multe vești bune, îi iese operația”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca a mai spus că muzica i-a fost ca o terapie și oricât de rău i-a fost vreodată, a reușit să-i schimbe starea.

Știrista a mai spus și că nu e în relații bune cu răbdarea și din cauza asta nu s-a gândit vreodată că ar putea fi un profesor bun pentru cei care vor să devină jurnaliști. „Am răbdare zero. Dacă nu îmi răspunzi la telefon, îți trimit imediat mail, un fax, îl sun pe taică-tu, sun și la Ambulanță, SMURD-ul...”, a spus, râzând, prezentatoarea.

A fost supusă și la un test de Andrei, Ana și Ionuț. A primit texte cu exerciții de dicție pe care le-a citit fără să facă absolut nicio greșeală.

De asemenea, a fost provocată să facă propoziții cu niște regionalisme. Puteți afla cum s-a descurcat Andreea Esca și ce înseamnă „brainșvanț”, „pihă”, „chișiță”, „papainoage” și „lihod” în clipul publicat de noi aici

Poți citi și:

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.