Kiss Music News

Travis Scott și Drake, dați în judecată în urma busculadei de la Festivalul Astroworld. Cum se apără?

Opt oameni au murit și câteva sute au fost răniți în timpul Festivalului Astroworld, organizat de Travis Scott.

Ceea ce a început ca un moment de bucurie s-a sfârșit cu un tragic eveniment. Opt oameni au murit și câteva sute au fost răniți, în acest weekend, în timpul Festivalului Astroworld, organizat de Travis Scott în Houston, Texas. 

În timpul concertului rapperului, peste 50.000 de oameni s-au înghesuit aproape de scenă, fără a ține cont de măsurile de protecție. Cel puţin două anchete, dintre care una penală, se află acum în desfășurare pentru a investiga circumstanţele în care s-a produs totul.

„Înainte să vină Travis, am observat că era o bătaie cu sticle în zona de acces general, oamenii aruncau cu sticle și cu prosoape de hârtie. La fel și la secțiunea VIP, se arunca cu lichide. Când Travis a ieșit pe scenă, oamenii s-au agitat și mai mult, îmbulzindu-se. Simțeam o presiune din ce în ce mai mare pe măsură ce oamenii erau mai extaziați. Eram, pur și simplu, strivită. Simțeam că voi muri”, a povestit o tânără care a reușit să scape din învălmășeală.

Travis Scott și Drake, dați în judecată pentru că „au incitat mulțimea”

Potrivit Daily Mail, Kristian Paredes, un tânăr care susține că a fost „grav rănit” în mulțime îi dă acum în judecată pe cei doi rapperi. Acesta susține că Drake „a urcat pe scenă alături de Travis Scott și l-a ajutat să incite mulțimea” și cere despăgubiri în valoare de un milion de dolari.

De asemenea, tânărul îi mai acuză de neglijență și pe organizatorii Live Nation Entertainment Inc. și Harris County Sports and Convention Corporation.

Lui Travis Scott i s-a reproșat și că a continuat să cânte, în ciuda a ceea ce se întâmpla fața lui, iar mulțimea îi cerea cu disperare să oprească evenimentul. La un moment dat, fanii au urcat pe scenă și au încercat să convingă echipa rapperului să oprească evenimentul.

Cum se apără rapperul?

Într-un clip postat sâmbătă pe Twitter, Travis Scott și-a exprimat regretul și a explicat că de pe scenă nu a putut să îşi imagineze gravitatea situaţie.

„Sunt devastat de cele petrecute noaptea trecută. Mă rog pentru familiile și toți cei care au avut de suferit de pe urma Astroworld Festival”, a scris el pe Twitter.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.