Cool Stuff

VIRAL | Iubita lui Jeff Bezos s-a întâlnit cu Leonardo DiCaprio. Cum îl amenință miliardarul?

Leonardo DiCaprio, iubita lui Jeff Bezos și miliardarul protagoniștii unui moment viral.

Leonardo DiCaprio are multe talente, iar printre ele se numără și acela de a-ți fura iubita. Un clip în care protagoniștii sunt la Leonardo DiCaprio, iubita lui Jeff Bezos și miliardarul face înconjurul internetului.

În imagini, jurnalista Lauren Sanchez are zâmbetul până la urechi și îl soarbe din priviri pe actor. La fel de amuzantă este și reacția lui Jeff Bezos care se uită total dezinteresat la ea și la un moment dat chiar întoarce privirea.


„Amenințarea” lui Jeff Bezos pentru Leonardo DiCaprio

Momentul a ajuns rapid viral și de data aceasta, nici Jeff Bezos nu a mai rămas indiferent. 

„Leo, hai un pic încoace, vreau să-ți arăt ceva… @LeoDiCaprio”, a scris el pe Twitter, în descierea unei fotografii în care apare fără cămașă, etalându-și bicepșii în spatele unui panou pe care scrie „Pericol! Stâncă abruptă. Căzătură fatală”.


Jeff Bezos și iubita lui și-au făcut publică relația în ianuarie 2019, când s-a anunțat și divorțul miliardarului de MacKenzie Bezos. „Atât Jeff, cât și Lauren sunt cu adevărat energizați de munca lor filantropică”, a declarat o sursă People. „A fost un focus și un punct luminos pentru ei, în special în ultimul an”.

VIDEO: Twitter 
@barstoolsports

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.