Cool Stuff

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram. Modelul a răbufnit – „Asta sunt eu aproape în fiecare zi, în fiecare noapte”

Bella Hadid se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

Bella Hadid și-a luat prin surprindere fanii cu cele mai nou postări de pe rețelele de socializare. Ea a decis să își arate vulnerabilitățile și a dezvăluit că nu trece prin cea mai frumoasă perioadă. Dar ce s-a întâmplat?

Ieri, ea a postat pe Intagram Story mai multe fotografii în lacrimi și le-a amintit urmăritorilor că social media nu reflectă realitatea. 

„Pentru oricine se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să rețineți asta. Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur. Deci, de la mine către voi, nu sunteți singuri. Vă iubesc, vă văd și vă aud. Self-help-ul și boala mintală/dezechilibrul chimic nu sunt liniare și este aproape ca un rollercoaster care curge cu obstacole… are suișuri și coborâșuri, și zdruncinări”, a transmis Bella care suferă de boala Lyme.


Vedeta a continuat spunând că „întotdeauna există lumină la capătul tunelului, iar rollercoaster-ul se oprește întotdeauna complet la un moment dat”.

Ea a mai dezvăluit că a avut îndeajuns de multe căderi încât să știe că „dacă lucrezi suficient de mult cu tine, petrecând timp singur pentru a-ți înțelege traumele, factorii declanșatori, bucuriile și rutina, vei fi întotdeauna capabil să înțelegi sau să înveți mai multe despre propria ta durere și despre cum să o gestionezi”.


Se pare că în ultima perioadă, Bella se confruntă cu tulburări de anxietate și atacuri de panică, iar în final, le-a mulțumit fanilor că i-au ascultat destăinuirea.

Nu este prima dată când aceasta vorbește deschis despre greutățile ei. Ea a dezvăluit că în adolescență a suferit de anxietate severă și depresie, iar la începutul acestui an, și-a luat o pauză de la rețelele de socializare.

FOTO: Page Six

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.