Kiss Music News

E prea devreme pentru reclamele de Crăciun? O nouă piesă de la Adele se aude în reclama Amazon

Ascultă „Hold On”, noua piesă de la Adele, de pe coloana sonoră a reclamei de Crăciun, pentru compania Amazon.

Adele ne-a mai pregătit o surpriză! În timp ce așteptăm cu sufletul la gură lansarea albumui „30” o nouă piesă de pe LP a ajuns la urechile noastre. 

Se numește „Hold On” și se aude ca fundal sonor pentru reclama de Crăciun a companiei Amazon. Spotul publicitar spune povestea unei tinere care se împrieteneşte cu vecina sa în vreme ce se confruntă cu greutăţile vieţii.

Atât imaginile, cât și piesa transmit un mesaj emoționant și subliniază că în vremuri de pandemie, bunătatea este cel mai de preț cadou. De fapt, și sloganul campaniei de Amazon de Crăciun este „Bunătate. Cel mai mare dar”.


Tot albumul se va putea asculta începând cu 19 octombrie, iar pe 21 noiembrie Adele va apărea într-o gală britanică TV în Marea Britanie, numită „An Audience With Adele”.

Iar până atunci, artista va avea și o emisiune TV pentru Statele Unite, „Adele: One Night Only”, care va dura 2 ore și va conține și un interviu pe care i l-a acordat Oprahei Winfrey. Aceasta va avea premiera pe postul CBS, pe 14 noiembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.