Foarte BUNĂ Dimineața!

Vio a venit în studioul KISS FM să „distrugă” carierele matinalilor noștri – „Lavă, da? Cu „v”?”

Și când credeai că matinalul Foarte BUNĂ dimineața nu poate fi mai amuzant, a trecut Viorel Dragu pe la noi.

Când credeai că matinalul Foarte BUNĂ dimineața nu poate fi mai amuzant, a trecut Viorel Dragu pe la noi. Printre hohote de râs am reușit să vorbim două, trei lucruri serioase și am făcut o colecție de glume perfecte pentru mijlocul săptămânii.

Totuși, trebuie să recunoștem că Andrei, Ionuț și Ana și-au cam făcut-o cu mână lor! Mai ales când l-au procat să ne spună ce planuri are în weekend folosind cuvintele: șomoiog, lavă și cămătar. 

„Lavă, da? Cu „v”?, a întrebat Vio. „Pentru că până acolo aveam una din două – Nu intenționam să dau cu șomoiogul prin casă, dar aveam o lavă planificată”.

Cum a ajuns Vio să facă stand-up?


Pentru că noi tocmai am sărbătorit majoratul, l-am rugat și pe el să ne spună cum era la 18 ani: „Eram incredibil de slab. Acum am 97 de kilograme și în liceu aveam 75, la aceeași înălțime. Clar, eram foarte prost”.

Cât despre cum a ajuns să facă stand-up, el spune că totul a ținut de noroc: „Nu am nicio pregătire profesională. Zero barat. Nu am făcut facultate. Am dat la facultate că a insistat tata ... Am avut toate restanțele posibile. Nici nu mă duceam. Era oribil! Nu mi-a plăcut școala în general. Apoi m-am angajat în asigurări, am vândut lumânări, am făcut multe. Apoi am ajuns la stand-up întâmplător. Am avut un noroc fantastic!”.


„Sfaturi” de parenting de la Vio

Pe lângă o carieră de succes, Vio are și o frumoasă familie și doi copii. Așa că nu puteam să-l lăsam să plece fără să ne dea câteva „sfaturi” de parenting.

„Până în 30 de ani nu au voie cu relații, cu copil și animal. Așa îmi cresc și copiii. Pentru că oricare din astea trei te țin pe loc. Până atunci te duci călătorești, faci tot felul de prostii”, a mărturisit el.


De asemenea, el ne-a dezvăluit și ce ar face dacă fiica lui ar suna la concursul „Ai cuvântul, Junior”. „Nu i-aș sopti. Ca să îi dau o amintire din care să învețe ceva, aș lăsa-o să se umilească și apoi în viață să facă ceva”, a glumit el.

„Copiii care sunt fericiți nu fac nimic în viață. Trebuie să-ți distrugi copiii, cât să fie creativi – asta-i teoria mea. Zi-mi un copil fericit care a făcut ceva în viață, în afară de Codin Maticiuc”, a mai adăugat Vio.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.