Cool Stuff

Ups, eroare! Cine este „cel mai sexy bărbat în viață” în 2021?

Revista People a dezvăluit cine este „cel mai sexy bărbat în viață” în 2021 și chiar e o surpriză!

Deși toate zvonurile indicau că anul acesta Chris Evans va fi numit, în sfârșit „cel mai sexy bărbat în viață”, revista People ne-a surspins pe toți. Așadar, în 2021, titlul merge către Paul Rudd.

Actorul, în vârstă de 52 de ani recunoaște că dintre toate etichetele care i-au fost atribuite de-a lungul timpului, aceasta este cea mai neașteptată.

„Îmi dau și eu seama că atunci când oamenii aud că am fost ales pentru asta, vor spune: „Ce?””, declară Rudd în interviul pe care l-a acordat pentru People. „Aceasta nu este o falsă modestie. Sunt atât de mulți oameni care ar trebui să primească titlul ăsta înaintea mea”.

De asemenea, și soția lui, Julie, cu care e căsătorit de 18 ani, a reacționat la fel la aflarea veștii. „Ea a fost uluită. (…) După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: „O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a mai adăugat el.

În aceeași notă amuzantă, actorul i-a adus în discuție pe colegii lui de breaslă, care mai dețin acest titlu: George Clooney, Brad Pitt. „Sper acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan. (…) Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi”, a mai glumit acesta.


Cunoscut pentru rolul său din „Ant-Man”, Paul Rudd se mândrește cu o carieră în actorie de peste 30 de ani, iar în curând va putea fi văzut în serialul Apple TV+, „The Shrink Next Door”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.