Cool Stuff

De ce nu e bine să îți lași copilul cu Bear Grylls? Uite ce a mâncat Prințul George de pe jos!

Bear Grylls mai păstra câteva secrete despre întîlnirea lui cu Prințul George din 2019.

Ce se întâmplă când se întâlnesc Prințul George și celebrul Bear Grylls? Deși vedeta îl poate învăța o mulțime de lucruri, s-ar putea să descopere și câteva lucruri mai neobișnuite pentru viața de la palat.

Într-un interviu pentru Good Morning Britain, Bear Grylls a dezvăluit noi detalii despre întâlnirea lor din 2019 și se păre că tânărului prinț nu îi este frică să încerce ceva nou! El l-a numit pe George un „mic erou” pentru că a avut curajul să mănânce o furnică vie.

„El era aici jos și, în timp ce vorbeam, un șir de furnici i-a trecut peste picioare”, și-a amintit el. „Ne-am uitat la ele, el s-a uitat la mine cu ochii mari și uimiți și i-am spus: „Hai, trebuie să mâncăm una”. Și el a spus: „Ah, da? Și a mâncat”.


Acesta a mai mărturisit că este foarte mândru de faptul că a putut să-i aducă această bucurie micuțului.

„A fost un privilegiu să-i dau viitorului rege prima sa furnică. Ochii i s-au luminat, așa cum i se întâmplă oricui când e în sălbăticie și se confruntă cu câteva temeri și pe care le învinge. Ce mic erou”, a mai adăugat acesta.

Nu știm exact ce părere au avut Prințul William și Kate, dar ne bucurăm că cel mic face năzbâtii la fel ca orice alt copil și nu simte presiunea familiei în care s-a născut.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.