Kiss Music News

30 de ani de la moartea lui Freddie Mercury: un nou documentar despre ultimele luni din viaţa marelui artist

„The Final Act”, o producţie BBC despre ultimele luni din viaţa lui Freddie Mercury.

Luna aceasta, pe 24 noiembrie se împlinesc 30 de ani de la moartea lui Freddie Mercury, o legendă care ne-a părăsit mult prea repede. Viața lui și în special ultimii lui ani au făcut întotdeauna subiectul tabloidelor și încă ne stârnesc interesul – prilej pentru lansarea unui nou documentar.

„The Final Act” este o producţie BBC care conține noi dezvăluiri impresionante despre sfârşitul lui marelui artist și care va fi difuzată în această lună. O altă surpriză este faptul că Anita Dobson, soţia chitaristului Brian May, intră în pielea unuia dintre persoaje.


Anita i-a fost alături în ultimii ani de viață și a povestit cum Freddie se pregătea să moară cu şase luni înainte să apară complicaţiile provocate de SIDA. „Ultimele lui cuvinte către mine au fost: „Când nu voi mai putea cânta, draga mea, voi muri””, a dezvăluit ea, emoționată şi acum de imaginile care-i revin în minte.

Asistentul lui personal, Peter Freestone, este un alt apropiat care vorbeşte în documentar: „În ultimele săptămâni a refuzat medicamentele care i-ar mai fi putut prelungi puţin viaţa. A luat doar pastile împotriva durerii”.


De asemenea, cu ocazia comemorări a 30 de ani de la moartea solistului trupei Queen, Brian May a anunţat și că se lucrează la un scenariu pentru continuarea filmului „Bohemian Rhapsody”. „Va fi greu să facem ceva la acelaşi nivel, pentru că nimeni nu a anticipat cât succes va avea”, a declarat chitaristul trupei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.