Cool Stuff

Top 10 cele mai scumpe inele de logodnă ale vedetelor. Cum arată bijuteriile mai scumpe decât o casă!

Uite cum arată cele mai scumpe inele de logodnă ale vedetelor și cât au costat acestea.

Pentru multe fete, inelul de logodnă este cea mai importantă bijuterie pe care o dețin. Iar dacă partenul lor merge pe calea tradițională, s-ar putea să plătească trei luni de salariu pe inelul mult visat.

Probabil, asta nu se aplică și la vedete având în vedere că unii au fost dispuși să dea pe o bijuterie cât pe o casă, sau chiar mai multe. Uite cum arată cele mai scumpe inele de logodnă ale vedetelor și cât au costat acestea.

Cardi B (500,000 de dolari)


Offset a cerut-o în căsătorie pe Cardi cu acest inel de 8 carate, care a fost proiectat și realizat la comandă de Pristine Jewelers NYC.

Lady Gaga (500,000 de dolari)


Inelul de aproximativ 6 carate, care i-a fost dăruit lui Lady Gaga de fostul ei logodnic Taylor Kinney, avea și un mic mesaj ascuns pe interior, „T <3 S”, care înseamnă „Taylor o iubește pe Stephanie”.

Kourtney Kardashian (între 500,000 de dolari și un milion)


Inelul a fost proiectat de celbrul bijutier, Lorraine Schwartz, care a dezvăluit că Travis Barker „a fost foarte implicat”.

Ariana Grande (750,000 de dolari)


Soțul Ariana, Dalton Gomez a lucat îndeaproape cu bijutierul Jack Solow pentru a crea inelul perfect. El a ținut neapărat să conțintă o perlă pentru că este „foarte specială din punct de vedere sentimental pentru Ariana”.

Paris Hilton (un milion de dolari)


Carter Reum a cerut-o în căsătorie pe Paris Hilton la începutul acestui an. Cei doi tocmai s-au căsătorit într-o ceremonie intimă, la moșia bunicului ei.

Jennifer Lopez (1,8 milioane de dolari)


Inelul de aproximativ 18 carate i-a fost dăruit lui J.Lo de fostul ei logodnic, Alex Rodriguez în 2019.

Ciara (între 2 milioane de dolari și 2.5 milioande)


Superbul inel de logodnă al Ciarei are 16 carate.

Blake Lively (2,5


Inelul de aproximativ 15 carate a fost proiectat de Lorraine Schwartz i-a fost oferit de actualul ei soț, Ryan Reynolds.

Kim Kardashian


Deși acum au ajuns în pragul divorțului, acesta nu este singului inel de logodnă pe care Kim l-a primit de la Kanye. Însă este cel mai scump!

Beyonce (5 millioane de dolari)


Jay-Z a cerut-o în căsătorie pe celebra artistă cu acest inel de aproximativ 18 carate, proiectat de același designer ca cel care a lucrat la inelul lui Blake Lively.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.