Kiss Music News

Gala EMA 2021 și-a desemnat câștigătorii! Trupa Maneskin, printre surprizele serii

După ce anul trecut show-ul a avut loc online, vedetele s-au reunit pe covorul roșu de la MTV EMA 2021. Ed Sheeran și trupa BTS au fost marii laureați ai galei care a avut loc în Budapesta, în schimb, Justin Bieber, care a avut cele mai multe nominalizări, a plecat cu mâna goală.

Astfel, Ed Sheeran a obținut două dintre cele mai râvnite premii, „Cel mai bun artist” și „Cel mai bun cântec”, pentru „Bad Habits”. Pe de altă parte, trupa BTS și-a adjudecat nu mai puțin patru trofee și anume: „Cel mai bun grup”, „Cel mai bun artist pop”, „Cel mai bun artist K-Pop” și „Cei mai buni fani”.

Mai mult, Ed Sheeran a și cântat pe scena EMA, spre bucuria celor prezenți, dar și a fanilor care nu l-au mai auzit demult live.


Premiul pentru „Cel mai bun artist latino” i-a revenit lui Maluma, care i-a mulțumit echipei și mamei sale. „Mamă, te iubesc. Columbia nu mai înseamnă Pablo Escobar, Columbia înseamnă Maluma”, a spus artistul columbian. 

O altă surpriză a serii a fost trupa Maneskin! Italienii care au câştigat Eurovisionul de anul acesta, au plecat acasă cu trofeul categoriei „Best Rock” „Oamenii ne spuneau că nu vom reuşi cu muzica noastră - ei bine, cred că se înşelau”, a spus solistul Damiano David pe scenă.

Ei au învins nume grele la această categorie, ceilalți nominalizați fiind: Coldplay, Foo Fighters, Imagine Dragons, Kings Of Leon și The Killers.


Cine a adjudecat celelalte premii?

„Best New Artist”: Saweetie, cea care a și prezentat gala.

„Best Hip-Hop”: Nicki Minaj

„Best Push”: Olivia Rodrigo

„Best Alternative”: Yungblud

„Best Video: Lil Nas X” – „Montero” („Call Me By Your Name”)

„Best Video for Good”: Billie Eilish – „Your Power”

„Best Electronic”: David Guetta

„Best US Act”: Taylor Swift

„Best UK Artist”: Little Mix

„Best Collaboration”: Doja Cat ft. SZA – „Kiss Me More”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.