„Ultimul Mesaj” se trimite astăzi! Otilia și Emilian au găsit leacul pentru inimile frânte

Share

Otilia „Bilionera” și Emilian le-au pregătit o surpriză fanilor și colaborează pentru prima dată. Cei doi artiști trimit astăzi „Ultimul Mesaj”, însă prin intermediul unei noi piese. O melodie ca un leac pentru inimi frânte, aceasta vorbește despre curajul de a spune adio, despre noi începuturi, dar mai ales despre a accepta o relație la final de drum.

„Este o piesă la care țin foarte mult și care vine după o sesiune pe care am avut-o cu Emilian, în cadrul unui camp organizat de Roton, vara aceasta, la studiourile noastre. Dintre toate piesele pe care le-am făcut atunci, Ultimul Mesaj a fost cea în care am crezut cel mai mult. Mă bucură această colaborare, cu atât mai mult cu cât face parte din proiectul meu recent, care înseamnă o serie de piese în limba română pentru fanii mei din țară", spune Otilia despre „Ultimul Mesaj”.

„Am stat la povești cu Otilia când am fost în studio și am vorbit despre mai multe întâmplări ale vieții. Am simțit să transpun într-o piesă tot ceea ce am vorbit, ca și cum ar fi fost un ultim mesaj pentru cineva. Ultimul Mesaj este despre o ea, care a fost înșelată, și un el, care recunoaște că a înșelat-o și îi spune că relația lor nu mai este ce era odată. În videoclip se regăsesc fragmente din relația care, cândva, era tot ceea ce și-ar fi dorit oricine. Sunt cadre în care eu și Otilia dansăm, intercalate cu ea dansând singură. Acel moment exprimă faptul că ea și-a călcat pe suflet și, în cele din urmă, a trimis ultimul mesaj”, povestește Emilian despre colaaborarea lor.


Share